of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Baexem- Heythuysen

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Baexem- Heythuysen die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
L.Goldsmits (23 jun 2012)
Wij wonen aan het einde van de Ganzenweg, paralel met het spoor en een 100 meter van het oude station.Oude station-spoor-onze woning.Er zijn drie spoorweg overgangen in de buurt! Wat betekent dit qua tijd voor een spoorweg overgang als treinen aankomen en gaan vertrekken? s'morgens en s'avonds in de spits Baexem-Heythuysen lijkt me niet prettig de lange wachttijden!
reactie webmaster: het station zal wel niet heropend worden, maar er zijn wel meer stations bij een overweg hoor, daar weten ze wel iets op, dat het de bomen pas naar beneden gaan als de trein gaat vertrekken ofzo, maar baexem wordt niet heropend, wees daar maar niet bang voor. moeten ze een hele nieuwe trein voor gaan inleggen, want er rijdt nu geen stoptrein.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina