of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Amsterdam Muiderpoort

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Amsterdam Muiderpoort die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
john prop (15 aug 2005)
'Lichtkunst in het Seinhuis' is een kunstproject in het voormalige seinhuis station Muiderpoort elke avond van zonsondergang tot even na middernacht is er een lichtkunstwerk te zien vanuit de omgeving, vanaf de perrons en vanuit de trein. Vanaf 26 augustus is er de lichtinstallatie 'Cubic World', een werk van de in Amsterdam residerende Japanse beeldend kunstenaar Kyoko Inatome. Wat overdag een wolkenpartij lijkt, verandert 's avonds in een replica van Moeder Aarde. Al zijn er wel wat kleine verschillen: zo is Kyoko's versie rechthoekig, zijn de werelddelen fluorescerend en lichten ook de hoofdsteden op... Cubic World is te zien t/m 18 november. Daarna volgen lichtkunstwerken van resp. Eric Staller (vanaf 26 november) en Peter Gerritsen (vanaf 27 januari 2006) Lichtkunst in het Seinhuis wordt ondersteund door Bureau Spoorbouwmeester (een samenwerkingsverband van NS en ProRail), het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK) en stadsdeel Oost/Watergraafsmeer.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina