of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Amsterdam Muiderpoort

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Amsterdam Muiderpoort die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Halbertsma (18 jun 2004)
Er komt niet duidelijk tot uiting, dat er tot 1939 alleen een Amsterdam Muiderpoort was aan de lijn Amsterdam-Zutphen. Volgens de beschrijving lijkt het net alsof er tot 1939 ook aan de lijn van Amsterdam CS naar Amsterdam Weesperpoort een Muiderpoort lag, maar dat is niet zo. Ik beveel dus aan het artikel Amsterdam Muiderpoort te herschrijven.
reactie webmaster: Dat is wat lastiger dan je het zegt, want dat komt door de opbouw van de database. Eigenlijk zou ik ook aan de koppeling van een station aan een lijn data moeten kunnen hangen. Alle pagina's worden uit de database opgebouwd, maar er zijn altijd uitzonderingen zoals in dit geval waarin de database niet goed kloppend te maken is.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina