of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Amsterdam Centraal

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Amsterdam Centraal die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
maarten (11 jul 2008)
Om mischien een HEEL forum te zetten over a.dam zuid en A.dam centraal IS het dan niet handiger om alle internationale treinen ICE (GER) en thalys en Benelux trein vanuit Zuid te laten vertrekken i.p.v centraal? Ice kan dan over Utrecht boog naar Duitsland en de thalys vanuit zuid naar schiphol en na schiphol zo met een vaart de HSL op gaan dit mischien iets om met NS highspeed te overleggen??? grt.Maarten.
reactie webmaster: dat mag de NS wel van mij doen hoor, maar ik ga daar niet over. mijn site gaat ook niet over de treinenloop maar over de stations.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina