of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Amsterdam Centraal

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Amsterdam Centraal die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Billy (9 feb 2016)
op de rode bankjes op schiphol gaat over de man met de paarse bloemetjes, of te wel je wordt vergiftigd met airborn gif ,genaamd lavendel haren , die mannen moeten het land uit , en om dat voor elkaar te krijgen vergiften ze je het land uit , maar niemand weet hoe die bankjes daar geplaatst zijn, want die gene die dat moeten doen ontkennen dat ze dat gedaan hebben, maar ze staan er nog steeds , het staat verbonden met iets waar ze liever niet over praten , het is een schandalige zaak, dus het intreseerd ze niet meer, er zijn al genoeg mensen aan de buurt geweest en dat lieten ze laats ook weer weten, ze sporen niet helemaal ,en moeten levenslang krijgen met wat ze aan het doen zijn.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina