of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Aalten

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Aalten die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Marco (6 feb 2008)
In mijn middelbare schooltijd zat ik in Aalten op school. Dit was de periode 1984-1989. Wat ik mij herinner is een stootblok aan de westzijde van de, aan het station verbonden, goederenloods. Wellicht bestond er toen nog een goederenspoor naar de loods van de landbouwvereniging, maar dat kan ik niet met zekerheid zeggen. Het stootblok is er heden ten dage in ieder geval niet meer. Dat stukje spoor zal ergens tussen 1990 en 1998 opgebroken zijn. Bij Aalten zijn er op dit moment nog maar twee sporen over. Overigens zal er binnenkort, op aandringen van de bewoners van de nieuwbouwwijk "Agave" (aan de westkant van Aalten), een geluidswal of schutting-achtige constructie worden geplaatst. Dat is jammer, omdat de lijn Winterswijk-Zevenaar tot op heden verschoond is gebleven van dergelijke horizonvervuiling. De reiziger zal straks dus minder kunnen genieten van het schitterende Achterhoekse landschap...
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina