of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Rotterdam Hofplein

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Rotterdam Hofplein die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Arjan Krabbenbos (21 aug 2010)
Sinds 17 augustus 2010 kan men ook rechtstreeks met de Randstadrail-metro van den haag cs via Leidschenveen-Pijnacker via de nieuwe boortunnel en station Blijdorp van/nr Rotterdam Centraal. Dit houdt tevens in dat vanaf deze datum definitief geen railverkeer is via het betonnen viadduct van/naar Rotterdam Hofplein. Dit bouwwerk wordt in de toekomst getransformeerd van spoortrace tot iets anders, waar de meningen nog over verdeeld zijn. Het M-gebouw wat gerealiseerd zal worden op het voorplein ( Koningin Julianaplein) komt er definitief NIET! Het zou de bedoeling zijn geweest om de bouw hiervan te starten per 1 juli 2010 , maar door geldkwesties en de huidige recessie is dit plan dus nu gesneuveld. Of er ooit wat anders gebouwd wordt blijft voorlopig nog in het ongewis, voorlopig wordt het weer terug verbouwd tot een stenen plein, zoals dat ook eerder het geval was.
reactie webmaster: dit verhaal slaat toch meer op station hofplein dan op den haag cs. ik heb het verplaatst

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina