of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Rotterdam Hofplein

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Rotterdam Hofplein die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Gertjan Stamer (26 feb 2010)
RandstadRailmetrostellen staan nu bij Grafisch Lyceum-gebouw op viaduct te wachten,perron is een betonplatenperron en aan de ene kant is nog de oude opgang tot eilandperron te beklimmen en aan overzijde weg is een nieuwe kleine trap gemaakt.Betonperron ligt deels over het 2 verroestte spoor,zo ook entree bij oude opgang(met die witte ,,hoed")Kilometereringbordjes van NS zijn vervangen door die van de RET.Eilandperron is ontdaan van alle attributen zoals prullenbakken,vertrekstaten,naamborden enz en afgezet met sterk hekwerk.Kijkend en mijmerend over die tijd van weleer zien we nog sterk overgroeid betonplatform,verroestte rails en op straatniveau zijn de bogen leeg gemaakt nabij de spoortunnel...ook nog te zien zijn de heipalen tussen wand spoortunnel en einde betonviaduct/einde Hofpleinlijn-erg opvallend en ooit was men van plan om hier toch weer iets te bouwen.Troosteloos eindpunt t/m December 2010?...of misschien eerder definitief dicht ivm indiensttreden van de lijn Kleiweg-CS.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina