of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Rotterdam Hofplein

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Rotterdam Hofplein die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Marco (8 jan 2008)
Citaat Wichor: "Ja dat klopt, maar mijn site gaat over spoorwegen en niet over trams. ik ga geen tramstations beschrijven, daarom staat dit station op gesloten." Volledig mee eens. Het beschrijven van alle (voormalige) tramstations in Nederland zou Wichor nog een extra dagtaak opleveren. Zoiets lijkt me meer iets voor een tramspecialist. Laten we ons hier focussen op treinstations, stopplaatsen en haltes. Dat is al omvangrijk genoeg. En als iemand alle wachterswoningen langs de spoorlijnen wil gaan inventariseren: dappere queeste! Daar wil ik wel over meedenken. Om dit alllemaal op één website te doen is simpelweg teveel werk. Hulde aan Wichor voor het werk dat hij tot nu toe op stationsweb verricht heeft!
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina