Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station IJmuiden

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station IJmuiden die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
samer (21 sep 2010)
Zou het mischien mogelijk zijn om een lightrail verbinding te maken en dan door te trekken via de Geul naar het strand. Er zijn namelijk best wel reizigers van Haarlem en Amsterdam naar Ijmuiden strand omdat Zandvoort vaak druk is. Daar komt bij dat de overheid op het moment vervallen treinroutes weer in gebruik neemt als lightrail.
reactie webmaster: ben je net iets te laat mee. het is net duidelijk geworden dat de oude spoorbaan verkocht is aan de gemeente en dat het een busbaan gaat worden. heb ik ergens gelezen. ik denk ook niet dat een light rail daar erg druk zou zijn. lovers kreeg de trein ook al niet aan de praat (maar die reden ook niet erg vaak natuurlijk). maar de spoorlijn loopt veel te veel langs de rand van het dorp om veel bezoekers te trekken, en doortrekken naar het strand wouden zij ook al doen, maar dat is er ook nooit van gekomen. overigens zijn er niet veel vervallen treinroutes die weer als lightrail in gebruik worden genomen hoor. wat had je in gedachten? ik kan er zo geen een opnoemen.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina