of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Barneveld Noord

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Barneveld Noord die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Gertjan Stamer (10 okt 2009)
In 2003 vernieuwing van de aloude fietsenstallingen in fraaie overkapte stallingen in de zomer dus.De koeien en gras en kleine vijver gaan op de schop...Februari vele bomen plat en vanaf 25 Juli-eind September totale herinrichting=weide wordt P,fietsenstalling op oude plek...Augustus perron met 100 meter verlengd en tevens bouw voetbrug met liften voor Transferium aan de lijn Amf-Apd.In Oktober gaat het verlengde perron in gebruik en wordt het oude bij de overweg opgeheven-sloop dus.Complete fietsenstalling verhuist noordwaarts en op oude plek een toegangsweg voor meer ruimte parkeren. Vanaf 16 April 2006 opent het Transferium Barneveld Noord.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina