of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Visvliet

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Visvliet die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Els Keijser (25 mrt 2011)
Mooi om het prachtige stationsgebouw nog weer eens te zien. Heb er veel herinneringen aan.Wij hebben van 1959 t/m 1964 in het witte wachtershuisje gewoond naast de overweg(lutjegaster kant)Mijn vader was (samen met meneer Hoekstra)daar stationchef. Er met veel plezier gewoond. Ben ook vaak boven ,in het stationsgebouw, geweest , ik speelde dan samen met mijn zusje, met de kinderen van de familie Hoekstra. Jammer dat het gebouw tegen de vlakte moest. Hartelijke Groet, Els keijser.
reactie webmaster: wat leuk, weer een bericht van een oud bewoners familie (al is het dan niet van het stationsgebouw zelf). Heb je misschien nog foto´s uit die periode die op mijn site zouden kunnen komen te staan? in oude familiealbums zitten vaak nog bijzondere foto´s.

N.B. Ik heb de opmerking verplaatst naar d epagina van het station, daar lezen meer mensen het dan alleen bij die ene afbeelding, waar het ook niet specifiek over ging.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina