of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Visvliet

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Visvliet die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
R.ter Beek (5 dec 2011)
Toen ik in 1966 in het naburige Gerkesklooster-Stroobos kwam wonen was het dichtstbijzijnde station Buitenpost richting Leeuwarden of Visvliet richting Groningen.Aangezien in G.S. geen openbaar vervoer was en wij meestal naar Groningen gingen om te winkelen was station Visvliet ons station.Visvliet is een heel klein dorpje gelegen aan de Lauwers.Het station was ver verwijderd van de dorpskern ,het lage a.h.w.midden op de vlakte .het station had meer een streekfunktie voor o.a.Lutjegast,Grotegast en Burum.Via Sarabos fietste je van Stroobos naar het Station.Je kon 1 auto parkeren en je fiets zette je tegen het hek.S Winters was het een eenzame plek.Toch had het stationnetje een bepaalde charme,het was niet verwaarloosd en zat goed in de verf.Het station is verdwenen en er ligt nu dubbel spoor.De plek waar het gestaan heeft is nog goed herkenbaar.Sic transit gloria mundi!
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina