of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Lutjebroek

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Lutjebroek die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Heimen Stoffels (3 jan 2011)
Ik moet nog even een nieuwe afspraak maken met de man bij wie ik de oude spoorkaart heb bekeken, maar in de tussentijd valt ook hier te zien hoe het lag: www.railix.net/nl/lijnen/nl/zaandam_-_enkhuizen/main.htm (stukje naar beneden scrollen) en wapedia.mobi/nl/Station_Purmerend_Weidevenne (onder 1. Treinen) Voor de rest maak ik dus nog even een nieuwe afspraak voor die spoortkaart.
reactie webmaster: aha, ja inderdaad nu wordt het me helemaal duidelijk! wikipedia plukt dit soort informatie van mijn site. die vertrouw ik op dit vlak echt niet hoor. is best een aardig project, maar ik ga een oude fout die zij van mij hebben overgenomen niet opnieuw overnemen op mijn site. De eigenaar van railix heb ik ook al eens op zijn jatwerk aangesproken. waarom hij er toch zo'n enorm project van maakt om alle informatie die heel duidelijk op mijn site staat (en makkelijk te onderhouden) op zijn eigen knullige mainer op zijn eigen site wil overnemen is mij een raadsel. Ergo: beide bronnen die je noemt hebben hun informatie van een eerdere versie van mijn site overgenomen. Ik heb het nu verbeterd, deze bronnen lopen nog achter en zouden er goed aan doen dat ook te verbeteren (maar ja, hun site zit veel moeilijker in elkaar, en dus is het veel lastiger om deze fout te herstellen, en moet je goed zoeken om te kijken of het overal wel is veranderd...). waarom je naar wapedia verwijst op een computer snap ik dan vervolgens weer niet, want als je niet met een mobieltje internet kun je toch beter de gewone wikipedia (http://nl.wikipedia.org/wiki/Station_Purmerend_Weidevenne) gebruiken...

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina