of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Lutjebroek

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Lutjebroek die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Thijs (25 sep 2008)
ik vind het niet zo gek wat gerard zei, er zit toch enige logica in. En om mensen nou of te kraken op hun spelfouten. nobody's perfect?
reactie webmaster: vroeger zat er weinig logica in het geven van stationsnamen, kijk bijvoorbeeld naar station 't Harde dat vroeger Elburg- Epe heette, Elburg 7 kilometer ten westen en Epe 8 kilometer ten oosten van het station. Ik heb mijn vaste bronnen voor dit soort informatie waar ik op vertrouw (waaronder Sjoerd van de vorige reactie, waarvan ik weet dat hij een zeer betrouwbaar en volledig archief bezit), daarom kan ik niet iedere keer dat een willekeurige bezoeker van mijn site informatie daarop in twijfel trekt daar serieus op ingaan en meteen mijn site aanpassen, helemaal als ze anoniem reageren door geen e-mail adres achter te laten. de opmerking van mij over de spelfout was misschien wat misplaatst, die heb ik verwijderd.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina