of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Winterswijk West

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Winterswijk West die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Marco (23 okt 2011)
Voor de tracmensen onder ons: wie op Google Earth of Google Maps kijkt, ziet een paar meter noordelijk van de fietsenstalling van station Winterswijk West een bomenrij. Westelijk van de kruising met de Rondweg West vindt deze bomenrij een vervolg in een (blijkbaar naamloos) landbouwweggetje. Dit is het latere trac van de spoorlijn Winterswijk-Neede.
reactie webmaster: ja inderdaad, na de jaren 30 liepen die lijnen parallel naar het westen. eigenlijk ligt het huidige spoor meer op de plek van de oude spoorlijn naar neede, toen die nog van ww gols kwam. het noordelijke spoor was het originele spoor naar zutphen.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina