of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Gaanderen

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Gaanderen die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Gertjan Stamer (26 nov 2009)
Ten oosten van km 28,8 een zijperron aan noordzijde van het enkelsporige baanvak en ook zijspoor voor naburige fabriek en geopend op 17 Februari 1927 en vanaf 15 Mei 1934 stoppen er hier geen treinen meer en officieel gesloten op 15 Mei 1935. Dan...vele jaren niets...in najaar van 2004 sloop oude favriek aan zuidzijde-hier komen nieuwe woningen.Bij km 27.7 verrijst aan zuidzijde nieuw zijperron zijnde de nieuwe halte Gaanderen en heeft de standaard uitrusting zoals een abri,een oude kaartautomaat en wat banken en een tijdelijke fietsenstalling aan straatzijde zuid-aan noordzijde spoor is een tijdelijk P aangelegd...gepland was medio 2007 maar al open op zondag 10 December 2006 en dus 1 x per uur Syntus en 2x per uur op de andere dagen.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina