Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Horst- Tonsel

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Horst- Tonsel die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
b. dekker (19 nov 2010)
Heeft u een foto voor mij van dit station of van de huizen/boerderijen in de directe omgeving, zodat ik voor mijn zelf kan vast stellen waar het station geweest is. Ik ben geboren en opgegroeid in het buurtschap Tonsel *1949, dus veel te jong om iets hier van te weten. Mijn oude moeder *1917 weet nog te vertellen dat je de kaartjes moest kopen bij Gijs van Norden die vlakbij aan het spoor woonde, bedoelt u dit huis wat in 2003 is afgebroken. m.vr.gr., Bertus Dekker
reactie webmaster: als ik een foto van het station had dan stond die natuurlijk wel op mijn site. foto's van omgevingen verzamel ik niet, dus daaraan kan ik je ook niet helpen. ik weet ook niet over welke boerderij het bericht van 2003 gaat, want dat heb ik niet zelf geschreven, maar gertjan stamer zoals daar staat vermeld. sorry, ik kan je niet echt helpen. misschien dat iemand anders hier het kan vertellen waar het station zich bevond?

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina