of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Blauwkapel

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Blauwkapel die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Victor (8 sep 2009)
@ Sjoerd: Nee, ik bedoel ook niet dat men de Blauwkapelse haltes omgedoopt heeft in Groenekan, maar ik wilde benadrukken dat er óók twee Groenekan-haltes waren die men ter onderscheiding van elkaar Groenekan Oost en West gedoopt heeft. Voor Blauwkapel is dat niet gebeurd; de NCS-halte (die ook alleen maar aan de NCS-lijn) lag werd ruim voor de fusie van de div. maatschappijen in 1911 gesloten. Wichor moet dus eigenlijk nog steeds een halte Blauwkapel aanmaken voor de lijn Ut-Amf. De benaming Hilversumscheweg heeft niets met de NCS-halte te maken; dat was dus Blauwkapel HSM aan de lijn Lunetten-Hilversum.
reactie webmaster: Dank je wel. ik heb het aangepast. deze halte lag alleen aan de ncs lijn, en ik heb een halte blauwkapel HSM gemaakt aan de lijn Hilversum- Lunetten.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina