of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Berghem

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Berghem die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Henk Buijks (21 sep 2010)
Ik denk dat de locatie van de wisselplaats zeker heeft meegespeeld. Die was er hoogstwaarschijnlijk allang, toen station Berghem-Herpen werd geopend, ca 1906, dus toen de spoorlijn al 25 jaar in bedrijf was. Inderdaad lag station Ravenstein voor Herpen redelijk dichtbij, maar Herpen en Ravenstein zijn al vanouds water en vuur. Vanuit die optiek is het goed voorstelbaar dat de Herpenaren met alle plezier voor de trein richting Berghem gingen.
reactie webmaster: ik wist niet dat station berghem pas in 1906 was geopend. zijn er andere bezoekers die dat kunne bevestigen? (N.B. om mijn site goed up to date te houden verander ik dit soort gegevens niet vaak op basis van informatie van een persoon, daarom die dubbel check).

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina