of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Berghem

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Berghem die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
jeer (5 apr 2009)
Ik las afgelopen woensdag in het streekblad "De Sleutel" van Oss, dat er in Berghem het nieuwe station met de naam "Berghem Piekenhoef" gaat komen. Het station zal komen te liggen aan de Pachthoeve in Berghem, met de werkzaamheden wordt dit najaar begonnen en het is de bedoeling dat het per 1 januari 2011 in gebruik wordt genomen, aldus het bericht. Het is wel te hopen dat het geen 1 april grap was, want het was afgelopen woensdag 1 april. jeer
reactie webmaster: inderdaad zijn er een aantal dingen vreemd aan dit bericht. waarom gaat het berghem piekenhoef heten als het het enige station van Berghem is. Gewoon Berghem volstaat dan, dunkt mij. Bovendien is de opening op 1 januari vreemd. Dat doen de spoorwegen nooit. Opening is met ingang van een nieuwe dienstregeling rond 15 december, of ergens halverwege rond 15 mei. maar nooit op 1 april.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina