of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Berghem

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Berghem die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Sjoerd Eeftens (26 jun 2008)
Het station stond waar de Burg. van Erplaan nu het spoor kruist. De oude overweg was die in de stationslaan/stationshoek, inmiddels niet meer te zien. Ik weet niet welke plek je bedoelt met de plek langs het spoor die je uit de lucht kunt zien en weet dus ook niet of er een woning stond. De overweg Halvemorgenstraat km 45.395 had geen wachtpost maar werd bediend vanuit het station. Een overweg westelijker is km 44.950 (wp 41), is de Hoessenboslaan. Het huis ten zuiden van het spoor nabij de overweg is geen spoorhuis. De volgende is Pachthoeve bij 44.195, wp 40 linksvoor de overweg. Nabij ligt het onderstation aan de zuidzijde van het spoor bij km 44.279. Hopelijk lost dit je vraag op, anders hoor ik het wel.
reactie webmaster: Jeetje, daar helemaal! Wat stond dat station een enorm end van het dorp af! Had toch makkelijker dichterbij geplaatst kunnen worden? Ik zie op google maps bij de zevenbergseweg aan de noordzijde van het spoor een plek waarvan ik dacht dat daar het station had gestaan. Het is zo'n karakteristieke langgerekte grasstrook langs de spoorbaan.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina