of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Vork

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Vork die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Hans Verhoeven (6 okt 2011)
Op www.marktplaats.nl kwam ik toevallig een knipsel tegen uit Katholieke Illustratie 1918 over het treinongeluk op 3 augustus 1918 op het station Vork waarbij 3 doden en 5 gewonden vielen. Omdat ik wilde weten waar Vork ligt/lag kwam ik via Google op uw site terecht en las ik over het verdwenen station Vork. Het artikel bevat 2 foto's van de ravage en op de rechter foto is een stukje van het station te zien - misschien interessant voor u? Zie www.marktplaats.nl advertentie-titel: Groot spoorwegongeluk te Vork Advertentienummer: 477618699 Vriendelijke groeten, Hans Hans Verhoeven - Arnhem O< = === = >O
reactie webmaster: dank, er staat maar een heel klein deel van het station op, dus niet interessant voor mij. bovendien koop ik haast nooit foto's. mij te duur. ik heb genoeg aan een elektronische kopie. mijn hele verzameling staat online.

Ik heb het bericht verplaatst naar het station, omdat het niet over deze afbeelding alleen ging.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina