of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Berkum

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Berkum die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
chris ten brinke (22 mrt 2011)
webmaster, op het aangeklikte schoolkaartje zie je alle namen van de bewoners van de boerderijen. De boerderij die op het kaartje van het stationsweb staat werd bewoond door ''van leusen''Het stationnetje berkum wordt op het schoolkaartje aangegeven met een vraagteken. (in de zuidwesthoek van de kruising spoorlijn met de DALFSERWEG. chris mijn reactie was en is bedoeld als aanvullende info voor de webmaster. Canada is groot, en ik heb geen enkel contact met Jan Brand, wellicht is een foto via de ''schoolwebmaster '' te bemachtigen.
reactie webmaster: ja ik heb het inmiddels door, maar het is zoeken naar een speld in een hooiberg. Dat kaartje bevat een paar links, maar die zijn erg klein, en je kunt nergens op het kaartje zien waar de link zich bevindt. Je moet te plaatse bekend zijn om het te weten, of gewoon maar met de muis over de kaart lopen om te kijken of je een handje ziet verschijnen. Bedankt voor je aanvullende info, die plaats ik hier op de site, ik zou niet weten waar ik het nog meer zou moeten plaatsen. Ik ben geen zaken te weten gekomen die ik nog niet wist die ik hier nog ergens op mijn site zou moeten vermelden.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina