of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Berkum

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Berkum die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
chris ten brinke (21 mrt 2011)
op de site www.plankenloodsje.nl (afgebroken school)en vervolgens op de foto's omgeving school is de exacte plaats aangegeven van de stopplaats berkum. inderdaad stond bij de overgang maatgravenweg een seinwachtershuisje maar de spoorlijn volgende richting meppel stond het noordelijke seinwachtershuisje ten n.o.van de overgang middelsloot zie zelfde kaartje. links van deze overgang boerderij Heide en het spoorhuisje werdt bewoond door de familie brand. op de schoolfoto '40/'41 onderste rij 4e van links zit Jan brand nu 78 jaar en wonende in canada. Gewoon leuk voor de webmaster om even naar te kijken. p.s. de thans genoemde hessenweg was tot ongeveer 1946 Dalfserweg.
reactie webmaster: ik kan het niet goed zien op het kaartje Zijn er nog foto's van de spoorgebouwen? Misschieb dat Jan Brand die heeft?

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina