of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Berkum

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Berkum die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Sjoerd Eeftens (14 okt 2010)
Het station Berkum, feitelijk een haltegebouw, stond links (west van spoor) bij km 80.3, nabij de huidige overweg 80.357, tegenover wachterswoning 66, die rechtsvoor de overweg stond. De nog altijd lange Vechtbrug ligt tussen 79.669 en 79.841. Bij 79.623, ten zuiden van de Vecht, was en is ook een overweg. Links ervoor stond wachterswoning 65, links erachter stond blokpost Vechtbrug, bij 79.634. Bij deze overweg lag, in tegenstelling tot wat Martijn zegt, dus niet de halte. Die lag ten noorden van de Vecht.
reactie webmaster: ok ik heb het weer aangepast. dat bewijst maar weer eens dat ik niet zomaar op ieder commentaar tot verbetering in moet gaan zonder de juiste bronnen (jou bijvoorbeeld) te hebben geraadpleegd. dank voor je oplettendheid.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina