of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Veenenburg

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Veenenburg die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Mieke van Ewijk (23 mei 2011)
Dank je wel voor de tip. Scheelt heel veel typewerk. Dit is het vervolg op voorgaand artikel. 11-06-1868 Nieuwe Rotterdamsche courant. * Amsterdam, 9 Juny. In onzen tyd van spoorwegongelukken is het niet onbelangrijk, melding te maken van de uitspraak, heden door de eerste kamer der arrondissements-regtbank alhier gedaan in ... [tekst weggeknipt] Vr. groet, M (p.s. vorig artikel moet zijn 1886 en niet 1885)(verkeerd overgetypt)(had ik nog niet je tip ontvangen(smile))
reactie webmaster: het wordt me allemaal een beetje teveel en te lang zo, dit zijn allerlei artikeltjes die voor je zelf misschien wel interessant zijn, maar voor het meerendeel van de bezoekers hier niet. Dit gaat niet echt meer over het station. Alleen berichten over het station plaats ik op de site, anders verzandt het zo in bijzaken.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina