of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Veenenburg

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Veenenburg die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Mieke van Ewijk (23 apr 2011)
maandag 13 mei 1867. Nieuwe Amsterdamsche Courant. Amsterdam, 13 september 1865. Lieve Vriend! Duidelijkheid is mijn hoofdverdienste, maar een telegram moet zoo kort zijn.Ons plan is morgen van hier 9,30 door te stoomen naar VEENENBURG-door te wandelen op Keukenhof en op Elsbroek. Vervolgens naar Haarlem terug te keeren, zijn wij moede, met rijtuig, anders te voet, om 3.30 naar Amsterdam weerom te stoomen. Mogen wij U en Mevrouw aan den trein verwachten? Het weder is te mooi om er nog niet van te profiteren, en voor lectuur brengen wij, den October-gids mede. Vele groeten.Van harte de Uwe. Zaturdag E.J. Potgieter, De werken. Deel 21. Brieven aan Cd. Busken Huet 1861-1868 ( Dit vind ik een leuk bericht van de hr. E.J. Potgieter. Toen was "VEENENBURG" al (nog) bekend in het land.) Vr. groet. M
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina