of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Groenekan Oost

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Groenekan Oost die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Sjoerd Eeftens (18 okt 2008)
Hee, Wichor, Je hebt wel mijn opmerking over Groenekan Oost verwerkt maar heb je ook die over Blauwkapel ontvangen? Was vrij uitgebreid. Ik wilde het contactformulier gebruiken maar dat werkte even niet. Dus ik laat mijn boodschapje nu maar hier achter. Groetjes, Sjoerd
reactie webmaster: ja, maar het is wat uitgebreid verhaal waar ik even goed voor moet gaan zitten om het te overzien. dus dat duurt even. ik zal even naar het formulier kijken. ik heb een teller toegevoegd, als vervanging van de nedstat teller die reclame moet hebben maar daardoor geven enkele pagina;s een foutmelding.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina