Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer
Zondag-avond wilde de stations-chef van Mill door verdrinking een einde aan zijn leven maken, doch hij werd hierin verhinderd. (Nieuwe Tilburgsche Courant - 11 jun 1882)

Zondag-avond wilde de stations-chef van Mill door verdrinking een einde aan zijn leven maken, doch hij werd hierin verhinderd.

Nieuwe Tilburgsche Courant - 11 jun 1882

Zondag-avond wilde de stations-chef van Mill door verdrinking een einde aan zijn leven maken, doch hij werd hierin verhinderd. Toen daarop de trein van 9.18 op komst was, meende men iets op de lijn te zien liggen, en slaagde er in den trein op circa 10 M. afstand van de onveilige plaats tot staan te krijgen. Bij onderzoek bleek, dat de chef zich met het hoofd op een der rails had gelegd, zeker met het doel om zich te laten overrijden. Hij had zich zoo sterk met de handen vastgeklemd, dat men hem niet dan met moeite kon verwijderen.

In de openbare veiligheid is oogenblikkelijk voorzien door het aanstellen van een plaatsvervanger. Genoemde chef verkeerde in beschonken toestand, zoodat het misbruik van drank als de oorzaak van deze dubbele poging tot zelfmoord en van het gevaar voor het publiek mag worden beschouwd.

Gekoppelde stations

Mill