of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer
stopplaats Sterksel - afbeelding 2 stopplaats Sterksel

stationsgebouw (1913)
In de woning voor de stationschef bevinden zich ook het loket voor de kaartverkoop en een wachtkamer. Het gebouw is vierkant van oppervlak, eenlaags met een schilddak met rondbogige dakkapellen.

Vanwege copyright kunen de foto's van Dierdorp niet getoond worden.

Welk cijfer geef je deze afbeelding?
Bedenk: je beoordeelt niet de schoonheid van het gebouw, maar de kwaliteit van de afbeelding.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
2 bezoekers hebben deze afbeelding gemiddeld een 6.5 gegeven.
Bron: via Floris Dierdorp
Deze foto is mij per fiets bezorgd door Floris Dierdorp, hij heeft hierop niet het auteursrecht. De foto is hier slechts op een zeer lage resolutie beschikbaar. Meent u het auteursrecht op deze foto te hebben en staat u publicatie niet toe, meld het, dan wordt de foto verwijderd.
Meer afbeeldingen van via Floris Dierdorp

Schrijf hier uw opmerkingen bij deze afbeelding.

Reacties

sjef driessens14 sep 2008
de stationschef woonde in het stationsgebouw rechts links is een spoorhuisje voor spoorwerkers 100 m naar rechts heeft nog zo een spoorhuisje gestaan
M.H.J. de Leeuw22 mei 2005
Links op de foto is de woning van de voormalige stationschef, de woning staat er nog steeds. Op de achtergrond ligt Sterksel, de weg is de huidige Kloosterlaan. De weg op de voorgrond is de Oostrikkerweg de huidige weg naar Leende. Rechts is het voormalige stationsgebouw en is in de jaren 60 afgebroken.

Heeft u zelf foto's die in deze verzameling zouden passen, mail deze dan naar Wichor Bramer. Het gaat daarbij om foto's van het station of van stationsgebouwen. Foto's van treinen waarop geen stations te zien zijn neem ik niet op op mijn site.

1913