of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer
station Schiedam Centrum - afbeelding 50 station Schiedam Centrum

perronkap (1970)
kokervormige driehoekige hoofdligger van plm drie meter hoog op drie x-ondersteuningen. Aan weerszijde vormen glasstroken een lichtstraat.

Vanwege copyright kunen de foto's van Dierdorp niet getoond worden.

Welk cijfer geef je deze afbeelding?
Bedenk: je beoordeelt niet de schoonheid van het gebouw, maar de kwaliteit van de afbeelding.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Je bent de eerste bezoeker die deze afbeelding een waardering geeft.
Bron: via Floris Dierdorp
Deze foto is mij per fiets bezorgd door Floris Dierdorp, hij heeft hierop niet het auteursrecht. De foto is hier slechts op een zeer lage resolutie beschikbaar. Meent u het auteursrecht op deze foto te hebben en staat u publicatie niet toe, meld het, dan wordt de foto verwijderd.
Meer afbeeldingen van via Floris Dierdorp

Schrijf hier uw opmerkingen bij deze afbeelding.

Reacties

Jan Morelissen31 dec 2010
Ik kan u mededelen na het zien van de foto van Stationschiedam met de beroemde andreaspoten Dat mijn Vader deze ontworpen heeft en ook de berekeningen heb gedaan in de tijd dat de Vriesrobbe in Gorinchem nog bestond. Mocht u nog verder vragen willen hierover, dan kan u mij gewoon mailen
Antwoord webmaster:
bedankt voor de informatie. het is mij echter een te veel detail van de zaak om er verder vragen over te kunnen stellen. misschien dat een van de lezers nog geinteresseerd is en u een mail stuurt.

Heeft u zelf foto's die in deze verzameling zouden passen, mail deze dan naar Wichor Bramer. Het gaat daarbij om foto's van het station of van stationsgebouwen. Foto's van treinen waarop geen stations te zien zijn neem ik niet op op mijn site.

1970