of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer
halte Renbaan- Buurtweg - afbeelding 3 halte Renbaan- Buurtweg

1953

Vanwege copyright kunen de foto's van Dierdorp niet getoond worden.

Welk cijfer geef je deze afbeelding?
Bedenk: je beoordeelt niet de schoonheid van het gebouw, maar de kwaliteit van de afbeelding.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
6 bezoekers hebben deze afbeelding gemiddeld een 7.8 gegeven.
Bron: via Floris Dierdorp
Deze foto is mij per fiets bezorgd door Floris Dierdorp, hij heeft hierop niet het auteursrecht. De foto is hier slechts op een zeer lage resolutie beschikbaar. Meent u het auteursrecht op deze foto te hebben en staat u publicatie niet toe, meld het, dan wordt de foto verwijderd.
Meer afbeeldingen van via Floris Dierdorp

Schrijf hier uw opmerkingen bij deze afbeelding.

Reacties

Sander Bolhuis12 okt 2008
Mischien muggeziften, maar dit is niet station Renbaan, Het zijn twee wachtershuizen verderop langs de lijn. Kan op twee plaatsen zijn: Bij de Pompstationsweg in Scheveningen (de huizen staan daar nog), of ten oosten van het station Wassenaar, waar nu het kruispunt tussen de Lanscheidingsweg/Norah en de Bezuidenhoutseweg is (die huizen zijn gesloopt bij de doortrekking an de Landscheidingsweg).
Antwoord webmaster:
je hebt gelijk, de perrongevel wijkt af. daaraan kun je ook zien dat het de tweede optie is, omdat het stationsgebouw aan de pompstationsweg dezelfde perrongevel had als de achterweg.

Heeft u zelf foto's die in deze verzameling zouden passen, mail deze dan naar Wichor Bramer. Het gaat daarbij om foto's van het station of van stationsgebouwen. Foto's van treinen waarop geen stations te zien zijn neem ik niet op op mijn site.

1953