of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer
station Groningen Noord - afbeelding 26 station Groningen Noord

stationsgebouw II (2005)
Viaductstation. Dienstgebouwen onder de spoorbaan, trappen aan weerszijden naar perrons


Welk cijfer geef je deze afbeelding?
Bedenk: je beoordeelt niet de schoonheid van het gebouw, maar de kwaliteit van de afbeelding.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
3 bezoekers hebben deze afbeelding gemiddeld een 6.7 gegeven.
Bron: Wadloper
Meer afbeeldingen van Wadloper

Schrijf hier uw opmerkingen bij deze afbeelding.

Reacties

Stefan Csiba23 mei 2010
Nou ik wat meer naar de details heb gekeken en even op het station ben geweest moet ik inderdaad toegeven dat het wel degelijk noord is. Het ziet er alleen heel vaag uit zo. Als je op het station staat heb je echt het idee dat het recht is. Ook als je bv op google maps van bovenaf kijkt.
Antwoord webmaster:
perspectief kan heel erg vertekenen praat me er niet van. ik heb een tijd een ellenlange discussie gevoerd met een inwoner van gieten over een foto waarbij hij volhield dat het niet gieten kon zijn. omdat het perspectief nogal vertekende leek een kleine woning bijna even groot als het stationsgebouw. dat kon volgens hem niet. ik heb er heel veel berekeningen op moeten loslaten en dingen uit moeten tekenen, en nog was hij niet overtuigd.
Stefan Csiba22 mei 2010
Dit kan niet Groningen Noord zijn. Het perron en spoor lopen op deze foto in een bocht: bij station Groningen Noord lopen zowel het perron als de rails praktisch recht, kijk maar naar andere foto's op deze site of op google maps.
Antwoord webmaster:
toch is het wel zo. Ik denk dat de foto van een grote afstand genomen is. groningen noord ligt wel in een flauwe bocht, het beeld is wat vertekend door het perspectief.

Heeft u zelf foto's die in deze verzameling zouden passen, mail deze dan naar Wichor Bramer. Het gaat daarbij om foto's van het station of van stationsgebouwen. Foto's van treinen waarop geen stations te zien zijn neem ik niet op op mijn site.

2000

2005

2007

2009