Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer
halte Emst - afbeelding 2 halte Emst

stationsgebouw (1960)


Welk cijfer geef je deze afbeelding?
Bedenk: je beoordeelt niet de schoonheid van het gebouw, maar de kwaliteit van de afbeelding.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
17 bezoekers hebben deze afbeelding gemiddeld een 8,9 gegeven.
Bron: Tjalling Halbertsma
Meer afbeeldingen van Tjalling Halbertsma

Schrijf hier uw opmerkingen bij deze afbeelding.

Reacties

anoniem10 sep 2007
Reageer op deze vraag/ opmerking
Hartstikke leuk, stukje jeugdsentiment komt weer naar boven, ik logeerde in de grote(zomer) vakanties hier met mijn ouders (mijn moeder was de dochter van Roelof Riphagen) eind 50er en 60er jaren bij mijn opa en oma Riphagen die beiden werkzaam zijn geweest bij het spoor zoals zij dat altijd noemden, zij mochten hier blijven wonen tot aan hun dood, uiteindelijk is dit station dan ook gesloopt ik meen als ik het mij nog goed kan herinneren omstreeks 1974, de broer van mijn opa Roelof Riphagen woonde met zijn vrouw op station Epe, ook daar ben ik als kind regelmatig op bezoek geweest, uiteraard heb ik ook hier de foto's van bekeken, kortom even terug in de tijd met veel leuke herinneringen aan deze verblijven op het station Emst (vaak een grote faniliereunie)van alle zussen en broer Riphagen met partners en (klein) kinderen.
Gerard Lok4 okt 2004
Reageer op deze vraag/ opmerking
Station Emst: een van de weinige zeldzame foto's van dit station gemaakt toen het gebouw er nog stond.Het valt zeer te betreuren dat deze lijn verdwenen is. Deze lijn had van grote betekenis kunnen wezen:n.l.een mooie toeristische attractie en nog steeds een goede ontsluiting voor de dorpen die aan deze lijn liggen in dit prachtig stukje Veluwe

Heeft u zelf foto's die in deze verzameling zouden passen, mail deze dan naar Wichor Bramer. Het gaat daarbij om foto's van het station of van stationsgebouwen. Foto's van treinen waarop geen stations te zien zijn neem ik niet op op mijn site.

1960