of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer
station Driebergen- Zeist - afbeelding 51 station Driebergen- Zeist

2010

impressie van een nieuw station. Opmerkelijk genoeg staan aan beide zijden van de spoorlijn gebouwen die lijken op het eerste station uit 1864.

Afbeelding toegevoegd op 16 feb 2010

Welk cijfer geef je deze afbeelding?
Bedenk: je beoordeelt niet de schoonheid van het gebouw, maar de kwaliteit van de afbeelding.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
111 bezoekers hebben deze afbeelding gemiddeld een 9.5 gegeven.

Schrijf hier uw opmerkingen bij deze afbeelding.

Reacties

Jeroen12 jul 2012
Het wordt veel moderner dan op deze tekening. Zie http://www.stationsgebieddriebergenzeist.nl/. Dit lijkt nu definitief door te gaan.
Antwoord webmaster:
helaas, zou wel tof zijn als ze dat oude stationsgebouw weer terug zouden plaatsen. maar leek mij al sterk
bas1 mei 2011
Laatste ontwikkelingen: [http]www.nieuwsbladdekaap.nl/page/Lokaal/Regionaal-Detail/Nieuw-station-komt-in-beeld.702018.news Nieuwe impressie: [http]www.nieuwsbladdekaap.nl/uploaded/IMAGES/photos/doris/201104/11718799_11711471.jpg
Gertjan Stamer16 feb 2010
Reactie op de foto/bericht...verandering wordt al jaren geroepen,ondertunneling van drukke Hoofdstraat en dan in toekomst aan beide zijdes stationsgebouw dat inderdaad wel erg veel lijkt op 1e stationsgebouw...4 sporig...eerst zien dan geloven.Kort geleden zijn meeste bushaltes vernieuwd aan Driebergse zijde,meer ruimte voor parkeren aan P&R terrein westzijde,overweg verlegd Odijkerweg,volledige vernieuwing fietsenstalling en zelfs meer dan vroeger,beter invulling stationsgebouw...al deze verbeterende maatregelen zouden voor niks zijn gedaan als ik dit nieuwste ontwerp zo zie...zonde van het geld?Lekker zo laten/een 4e spoor erbij aan Zeister zijde en Hoofdstraat verdiepen;ingrijpend genoeg!

Heeft u zelf foto's die in deze verzameling zouden passen, mail deze dan naar Wichor Bramer. Het gaat daarbij om foto's van het station of van stationsgebouwen. Foto's van treinen waarop geen stations te zien zijn neem ik niet op op mijn site.

2010

2011