of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer
station Breukelen - afbeelding 22 station Breukelen

stationsgebouw I (1980)
laag middendeel en twee eindgebouwen van anderhalve verdieping haaks op het middendeel

Afbeelding toegevoegd op 21 sep 2008

Welk cijfer geef je deze afbeelding?
Bedenk: je beoordeelt niet de schoonheid van het gebouw, maar de kwaliteit van de afbeelding.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Je bent de eerste bezoeker die deze afbeelding een waardering geeft.
Bron: Het Utrechts Archief
Catalogusnummer 150177
In de beeldbank veel foto's over de Nederlandse Spoorwegen. Met de link op het catalogusnummer komt u direct bij het juiste bestand en kunt u eenvoudig een afdruk of jpg bestand bestellen.
Meer afbeeldingen van Het Utrechts Archief

Schrijf hier uw opmerkingen bij deze afbeelding.

Reacties

H. Kuiper30 dec 2009
Is het niet wat raar om bij alle naoorlogse foto's van station Breukelen (tot plm. 1990) te herhalen dat wij hier een laag middengedeelte ’met twee eindgebouwen van anderhalve verdieping’ aanschouwen, terwijl het zuidelijke of rechter eindgebouw ’van anderhalve verdieping’ in 1945 is weggebombardeerd en nooit is herbouwd?
Antwoord webmaster:
ja maar dat wordt standaard meegeleverd, want dat is de tekst die bij het betreffende gebouw hoort, dat tik ik daar niet iedere keer opnieuw in, maar komt uit de database. Dat er later een verbouwing heeft plaatsgevonden zou ik er dan eigenlijk ook aan moeten koppelen. Eigenlijk zouden de verbouwingen van het betreffende station tot aan het betreffende jaartal moeten worden weergegeven, of verschillende beschrijvingen voor het gebouw in verschillende periodes zou ook kunnen. Moet ik nog een keer over nadenken, maar ik heb wat weinig tijd omdat ik net vader geworden ben.

Heeft u zelf foto's die in deze verzameling zouden passen, mail deze dan naar Wichor Bramer. Het gaat daarbij om foto's van het station of van stationsgebouwen. Foto's van treinen waarop geen stations te zien zijn neem ik niet op op mijn site.

1980

1981