of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer
station Axel - afbeelding 7 station Axel

stationsgebouw (1954)
overwegend als woning, met enkele lokalen voor stationsdienst

Vanwege copyright kunen de foto's van Dierdorp niet getoond worden.

Welk cijfer geef je deze afbeelding?
Bedenk: je beoordeelt niet de schoonheid van het gebouw, maar de kwaliteit van de afbeelding.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
6 bezoekers hebben deze afbeelding gemiddeld een 7.7 gegeven.
Bron: via Floris Dierdorp
Deze foto is mij per fiets bezorgd door Floris Dierdorp, hij heeft hierop niet het auteursrecht. De foto is hier slechts op een zeer lage resolutie beschikbaar. Meent u het auteursrecht op deze foto te hebben en staat u publicatie niet toe, meld het, dan wordt de foto verwijderd.
Meer afbeeldingen van via Floris Dierdorp

Schrijf hier uw opmerkingen bij deze afbeelding.

Reacties

Marc27 dec 2013
Ik had toch wel een iets ander beeld in mijn herinnering van dit stationsgebouw. Al liegt de foto natuurlijk niet. Ik heb de eerste helft van 1968 in Axel gewoond, en (dus) het gebouw gesloopt zien worden. Ik was toen 6, bijna 7. In mijn herinnering is het gebouw in april 1968 afgebroken, maar dat weet ik niet helemaal zeker. Wl dat het in de periode gebeurde dat ik er woonde. Het goederenvervoer zou tot mei 1968 redelijk intensief geweest zijn (??????), maar gelet op de hoeveelheid onkruid tussen en rond het spoor (toen al) lijkt mij dat sterk. Nooit n trein zien rijden, wel begin 1968 nog een twee- of drietal goederenwagens bij het station zien staan.

Heeft u zelf foto's die in deze verzameling zouden passen, mail deze dan naar Wichor Bramer. Het gaat daarbij om foto's van het station of van stationsgebouwen. Foto's van treinen waarop geen stations te zien zijn neem ik niet op op mijn site.

1950

1954